ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΣ

Το σπίτι μας αποτελεί τον δικό μας προσωπικό χώρο, γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να φέρει την δική μας υπογραφή και το δικό μας διακριτικό και ιδιαίτερο γούστο.Οι ειδικοί φωτισμοί οικιών προσφέρουν αυτή ακριβώς τη δυνατότητα. Μέσω αυτών μπορείτε να δώσετε στον χώρο σας έναν ιδιαίτερο προσωπικό χαρακτήρα!

Ο φωτισμός πρέπει να συνάδει τόσο με τον προσωπικό σας χώρο όσο και με την διακόσμηση που έχετε επιλέξει! 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Εκτός από τις προτάσεις που μπορεί να σας κάνει το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, πριν αποφασίσετε σκεφτείτε τα εξής:

ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ

Αποφασίστε τι αίσθηση θέλετε να προσδώσετε στον χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση τα φωτιστικά και ο τρόπος τοποθέτησης τυχόν κρυφού φωτισμού θα πρέπει να συμφωνούν με την λογική των δωματίων. Παραδείγματος χάριν, δεν μπορούμε σε ένα μοντέρνο σαλόνι να βάλουμε ένα κλασικό φωτιστικό.

Θέστε έναν σταθερό στόχο. Είτε μιλάμε για vintage, retro,ρομαντική διάθεση,  για κλασική ή μοντέρνα  υπάρχουν πολλές λύσεις! 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΧΩΡΟ

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας θα πρέπει να έχει την ατμόσφαιρα που εσείς θέλετε αλλά ιδιαίτερη βάση πρέπει να δοθεί τόσο στην λειτουργικότητα του φωτισμού όσο και στο πόσο αναδεικνύει τον χώρο. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα επιλέγεται συνήθως ένας κεντρικός φωτισμός και ακολουθεί ο έμμεσος μέσω φωτιστικών τοίχου, πορτατίφ, φωτιστικά δαπέδου κ.α. Επιλέξτε αρχικά το βασικό σας κρεμαστό φωτιστικό ή spot φωτιστικό και στην συνέχεια δείτε τι επιλογές έχετε στον χώρο για να τοποθετήσετε κάποιο επιπλέον φωτιστικό.

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο είναι σημαντικό να υπάρχειν ποικιλία στον φωτισμό. Ένα επιπλέον φωτιστικό νυκτός, φωτιστικό τοίχου ή ένα πορτατίφ κάνει την διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, να θυμάστε ότι τα παιδικά φωτιστικά νυκτός εξυπηρετούν πέρα από εσάς και το παιδί σας, σε περίπτωση που φοβάται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όπου και να καταλήξετε, η INTELECTA με εμπειρία χρόνων πάνω στον τομέα των ειδικών φωτισμών οικιών διαθέτει ιδέες και λύσεις για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις σας!!

Όλα τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις εργασίες μας απαντούν σε όλες τις διεθνείς απαιτήσεις και είναι κορυφαίας τεχνολογίας και ποιότητας. Αυτό σε συνδυασμό με την διατήρηση των τιμών σε λογικά επίπεδα εγγυάται όχι μόνο την άριστη ποιότητα και διάρκεια των εργασιών αλλά και την διάρκειά τους στον χρόνο!