ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ORUM

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ORUM

Tο νέο κομμωτήριο ORUM με ανανεωμένο στυλ και πολλές νέες υπηρεσίες, το οποίο πρόσφατα εγκαινιάστηκε στο κέντρο των Αχαρνών, προστέθηκε στη λίστα των έργων που έχει αναλάβει και πραγματοποιήσει η εταιρεία μας.

Μετά από ενδελεχή μελέτη και πλήρη σεβασμό στις ιδιαιτερότητες αλλά και στην υψηλή αισθητική του χώρου, η εταιρεία μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την εγκατάσταση Συστήματος Συναγερμού που δουλεύει σε συνεργασία με ένα από τα πλέον σύγχρονα Συστήματα Πυρανίχνευσης, Συστήματος Παρακολούθησης και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, με μεγάλο πρωταγωνιστή τους Ειδικούς Φωτισμούς που τονίζουν και αναδεικνύουν πλήρως τόσο την αισθητική όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο χώρος.


Το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη, σχεδίασε λειτουργικά, αποτελεσματικά και έξυπνα Συστήματα Ασφαλείας και Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις πάντα με σαβασμό στις απαιτήσεις, τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου.                           

Στη συνέχεια προχώρησε στην Εγκατάσταση των Συστημάτων αυτών με στόχο την αρμονία αλλά και την πλήρη και εξ' ολοκλήρου θωράκιση και προστασία του χώρου.

Μετά την μελέτη της INTELECTA εγκαταστάθηκε στον χώρο ένα πλήρες Σύστημα Συναγερμού το οποίο σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει και να διασφαλίζει την πλήρη θωράκιση του χώρου από κάθε μορφή παραβίασης.

Ταυτόχρονα το γεγονός ότι δουλεύει παράλληλα με το Σύστημα Πυρανίχνευσης  εξασφαλίζει διπλά την προστασία του χώρου σε περίπτωση κλοπής-παραβίασης και σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Για τον τοπικό χειρισμό του Συναγερμού επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν πληκτρολόγια που συνδυάζουν την λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική, έτσι ώστε να είναι εύχρηστα και φιλικά στον χειριστή αλλά ταυτόχρονα να ταιριάζουν και συνυπάρχουν αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

Για την επίβλεψη και τον πλήρη έλεγχο του χώρου τοποθετήθηκε ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης με καταγραφή εικόνας Υψηλής Ευκρίνειας Full High Definition (Full HD) με κάμερες που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και διαθέτουν όλες τις ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις.                                  

Τέλος, αυτό που ολοκλήρωσε τις εργασίες μας στο κομμωτήριο ORUM, ήταν η εγκατάσταση των Ειδικών Φωτισμών. Μετά από λεπτομερή Μελέτη Φωτισμού και πάντα με γνώμονα την αρχιτεκτονική και την αισθητική του χώρου, η εταιρεία μας σχεδίασε και εγκατέστησε Ειδικούς Φωτισμούς που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και αποτυπώνουν την προσωπικότητα του χώρου και ταυτοχρόνως αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Όλα τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν είναι κορυφαίας ποιότητας και είναι πλήρως πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς.                                                      

Πάντα με την Εγγύηση και την Σφραγίδα της INTELECTA!